PBT Group ziet op afstand beheerde services en oplossingen als de sleutel tot herstel na een pandemie

door | mei 24, 2021

PBT Group ziet op afstand beheerde services en oplossingen als de sleutel tot herstel na een pandemie

door | mei 24, 2021 | Blog | 0 Reacties

De COVID-19-pandemie heeft bedrijven gedwongen om snelle, effectieve oplossingen te zoeken om hun activiteiten en personeel digitaal mogelijk te maken, evenals mogelijkheden om de kosten te verlagen als reactie op inkomstenderving als gevolg van lockdown-beperkingen en quarantaine. PBT Group gelooft dat managed services en oplossingen niet alleen herstel op korte termijn kunnen ondersteunen, maar ook op lange termijn duurzame bedrijfsvoordelen zullen opleveren.

De omgeving voor beheerde oplossingen in IT-infrastructuurinvesteringen heeft de afgelopen jaren een sterke groei gekend. In feite is de wereldwijde managed services-markt verwacht groeien van 178,5 miljard dollar in 2019 tot 309,4 miljard dollar in 2025. Gezien de druk die deze groei aandreef, zelfs voordat de pandemie toesloeg, waren bedrijven op zoek naar meer flexibiliteit en flexibiliteit in de manier waarop ze hun IT-diensten leveren en hoe ze hun activiteiten runnen. Dit heeft tot gevolg dat de ondersteunende functie van beheerde oplossingen zich ontwikkelt over alle gebieden van de beheerde servicestroom.

“Beheerde services en oplossingen op het gebied van IT-infrastructuur en data-oplossingen stellen bedrijven in staat te investeren in technologische producten, services en platforms, wanneer en wanneer ze dat nodig hebben, om aan hun groeibehoeften te voldoen. En dit wordt bereikt zonder de hoge kosten die gepaard gaan met het kopen en aanpassen van technologie, het aanwerven en opleiden van interne specialisten, terwijl het ook mogelijk is om technologische behoeften op te schalen of te verkleinen op basis van veranderende zakelijke vereisten, ”zegt Ken Wood, CEO van PBT Group South Africa. en Europa.

“Voeg hier nu de onmiddellijke pandemie-gerelateerde druk aan toe om op afstand te werken, en wij bij PBT Group zien een reële kans voor bedrijven om de overstap te maken naar op afstand beheerde diensten en oplossingen, en dit duurzaam te doen, met de juiste partner, ”Voegt Wood toe.

Met diepgaande kennis van data-oplossingen en ervaring die meer dan twintig jaar beslaat, is PBT Group er trots op technologie-agnostische dataspecialisten te zijn die op maat gemaakte data- en analysediensten en -oplossingen bieden. Dit vergroot het vermogen van de Groep om end-to-end-oplossingen te bieden aan gewaardeerde klanten, waardoor ze het voordeel hebben van een uitgebreid serviceplatform voor hun zakelijk succes. Het bedrijf heeft meer dan 550 dataspecialisten die werken aan klantprojecten in 27 landen op 3 continenten, waaronder Afrika, Australië en Europa.

Hoewel het inbedden van managed services-middelen in het on-site team van de klant lange tijd als cruciaal werd beschouwd voor het succes van dit soort partnerschap, heeft PBT Group ook groot succes gezien bij het op afstand implementeren van managed services-partnerschappen.

De consultants van de Groep zijn zeker op de hoogte van de voordelen die regelingen voor werken op afstand klanten kunnen bieden. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een breed scala aan diensten geleverd, van data-analyse, oplossingsarchitectuur, adaptieve datamodellering, data-engineering, testen, implementatie en algemeen projectmanagement aan klanten in Afrika en het Midden-Oosten.

In de afgelopen 3 jaar heeft PBT Group zijn ervaring op afstand uitgebreid naar zijn Europese activiteiten en, met strategische partnerschappen die in 2019 zijn ondertekend met bedrijven in Nederland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, is het bedrijf goed gepositioneerd om ondersteuning van datagerelateerde projecten in heel West-Europa, op afstand.

Wood geeft aan dat managed services kostenbesparingen en flexibiliteit bieden die zakelijk gezien goed waren vóór COVID-19. “Wij geloven dat op afstand beheerde services, gezien de verandering die de omgeving heeft teweeggebracht, bedrijven de voorsprong zullen bieden die ze nodig hebben om niet alleen door de pandemie heen te navigeren, maar ook om de duurzaamheid voort te zetten zodra deze voorbij is. We zijn niet alleen goed thuis in het leveren op afstand, omdat we dit model in de loop der jaren hebben uitgeprobeerd en getest, maar we kunnen onze klanten ook helpen zich aan deze nieuwe norm aan te passen en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat aan hun gegevensbehoeften wordt voldaan. Het managed services-model van de PBT Group biedt de nodige flexibiliteit om aan te passen aan de specifieke behoeften van elke klant ”.

De waardepropositie van managed services ligt in verhoogde productiviteit, verminderde beheeroverhead, de flexibiliteit van capaciteit op aanvraag, evenals de mogelijkheid om kennisoverdracht en klantondersteuning op te nemen. Als u op zoek bent naar een samenwerking met Data Specialists die de juiste data-oplossingen en expertise kunnen bieden via een managed services-model dat rekening houdt met externe mogelijkheden, zoek dan niet verder.

Archives

Related Articles