Wie zijn we?

PBT Group Zuid Afrika

PBT Group South Africa (voorheen Prescient Business Technologies) werd opgericht in 1996 en is een technologie-agnostische dataspecialist die op maat gemaakte data- en analysediensten en oplossingen biedt die informatie transformeren om waardevolle inzichten en voorspellingen voor zakelijk succes te creëren.

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van data & analyse levert PBT Group diensten en creëert oplossingen die profiteren van datagestuurde inzichten, om goed getimede, intuïtieve zakelijke beslissingen te nemen die de klanten van de Groep consequent voorop stellen. PBT Group is een dataspecialist die verantwoordelijkheid neemt voor de uitdagingen van een klant – het transformeren van de gegevens van de klant in een tastbare asset dat enorm zal helpen bij het stroomlijnen van de bedrijfsactiviteiten van de klant en hun voorspellende en analytische capaciteiten.

Icon Pbt Southafrica Gold, PBT Group

PBT Group South Africa zijn technologie-agnostische dataspecialisten

PBT Group Australië

Het Claims-Tech-team, gevestigd in Melbourne, stelt klanten in staat hun claimbeheermogelijkheden te optimaliseren en te profiteren van geautomatiseerde claimbeoordeling en realtime directe verwerking. Haar klanten zijn dan in staat om consistente, nauwkeurige bepaling van de voordelen te leveren, en op hun beurt hun klanten een snelle, toegankelijke en betrouwbare claimverwerkingsservice te bieden die ze verdienen.

Het Claims-Tech-team heeft ongeëvenaarde kennis, ervaring en specialistische expertise in de Australische particuliere ziektekostenverzekeringssector op operationeel en zakelijk systeemniveau. Het team heeft ook veel praktische ervaring met het ontwikkelen en implementeren van de belangrijkste claimsystemen en het integreren ervan in de bredere onderneming. Het inzicht van het team in de gegevens van de Australische gezondheidssector wordt benut in de aanvullende mogelijkheden en aanbiedingen voor gegevensmigratie, bedrijfsinformatie en analyse.

Icon Pbt Australia Gold, PBT Group

PBT Group Australia is een volledige dochteronderneming van PBT Group Limited.

PBT Group Europe

PBT Group Europe, met het hoofdkantoor in de hoofdstad van Nederland Amsterdam, werd opgericht in 2018. PBT Group werkt al een aantal jaren samen met klanten op Europese markten – en met de snelle verwachte groei in de EU-data-economie erkende PBT Group de enorme kansen en besloot om formeel een aanwezigheid in de EU te vestigen met een lokale voetafdruk.

Met strategische partnerschappen die in 2019 zijn ondertekend met bedrijven in Nederland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, is PBT Europe goed gepositioneerd om datagerelateerde projecten in West-Europa te ondersteunen, zowel op locatie als op afstand.

Icon Pbt Europe Gold, PBT Group

PBT Group Europe is een volledige dochteronderneming van PBT Group Limited.

PBTit

De primaire focus van PBTit ligt op de sector van de gezondheidsadministratie. Het bedrijf heeft meer dan een miljoen uur ervaring met het ontwikkelen en implementeren van toepassingen in de gezondheidszorg. PBTit heeft een solide staat van dienst en diepgaande kennis en ervaring van de Zuid-Afrikaanse, Australische en Botswana Healthcare-markten en hun gerelateerde interfaces, en kan een uitstekende trackrecord tonen van tevreden klanten gedurende een periode van meer dan 20 jaar.

Door deel uit te maken van PBT Group kan PBTit putten uit verschillende deskundige vaardigheden binnen de Groep, wat haar solutions aanbod binnen de gezondheidszorgsector verder versterkt en verbetert.

Professional Services

  • Een stabiel en betrouwbaar softwareplatform dat miljoenen medische hulplevens beheert tegen een zeer concurrerende prijs.
  • Sterke trackrecord met het beheer van medische hulpmiddelen.
  • Een bewezen en stabiel technologieplatform.
  • Uniek op maat gemaakte producten volgens de eisen van de klant op basis van standaardmodules.
  • Constante vernieuwing van producten.
  • Aangepaste versie van de software van de klant.
Icon Pbt Increase White, PBT Group

Bewezen trackrecord

Icon Pbt Research White, PBT Group

Diepgaande kennis en marktervaring

Icon Pbt 20years White, PBT Group

Jarenlange tevreden klanten