Echte Succes Verhalen

De consultants van de Groep zijn eraan gewend geraakt om aanwezig te zijn, maar niet zichtbaar.

Grootste Data & Analytics Programma

– de ultieme leveringsprestatie”

Gekwalificeerde data blijft een cruciale asset voor elk bedrijf over de hele wereld. In 2009 bouwde PBT Group zijn eerste geïntegreerde datawarehouse-oplossing voor een bekend Zuid-Afrikaans telecom bedrijf. Dit initiatief evolueerde naar een reis van onbekend terrein door 20 landen in Afrika en het Midden-Oosten. Het doel was om een gestandaardiseerde Business Intelligence-oplossing te implementeren voor alle operaties. Gedurende 8 jaar waagde PBT Group zich in unieke omgevingen, met een grote diversiteit in taal en cultuur, zelfs in door oorlog verscheurde landen. De gehele levenscyclus van deze metadata gedreven oplossing, gebaseerd op een adaptief datamodel, werd voornamelijk remote uitgevoerd.

Icon Pbt Subscribers Gold, PBT Group

Meer dan 160 miljoen abonnees

Icon Pbt Support Gold, PBT Group

24/7 Gecentraliseerde remote support

Dit uitgebreide data- en analyseplatform verwerkte uiteindelijk enorme datavolumes van meer dan 160 miljoen abonnees per dag, waarbij PBT Group 24/7 gecentraliseerde remote support bood. Terwijl organisaties tegenwoordig aan het worstelen zijn om zich aan te passen aan het nieuwe normaal, zijn de consultants van de Groep eraan gewend geraakt om aanwezig te zijn, terwijl ze niet zichtbaar zijn – een model dat de Groep een aantal jaren met succes heeft beoefend en getest.

Aanpasbare Service op Afstand ter Ondersteuning van Kostenoptimalisering

De klant is een organisatie met een omzet van £ 1,5 miljard en een toonaangevende fabrikant van kant-en-klaarmaaltijden en levert een breed scala aan gekoelde, diepgevroren en omgevingsproducten aan klanten in het Verenigd Koninkrijk.

PBT Group leverde vaardigheden op het gebied van data-engineering, datamodellering, analyse en agile management voor een project dat in 2019 werd uitgevoerd om gegevens te consolideren, die het resultaat waren van de groei van het bedrijf door acquisities. De gegevens waren afkomstig van verschillende silo’s van ERP, productie-, leveranciers- en productbeheersystemen om een ​​geconsolideerde bedrijf data mart te bouwen. Het totale team dat aan het project werkte, varieerde van 18-30 mensen tijdens de verschillende fasen van het project. Dit project was een succesvolle use-case in de efficiëntie en kosteneffectiviteit van werken op afstand, waarbij de externe medewerkers van de PBT Group samenwerkten met de onsite business- en materiedeskundigen van de klant op hun verschillende productie- en IT-locaties in het VK. De consultants van PBT Group werkten samen met de klant uit het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Spanje en Zuid-Afrika.

Het gebruik van videoconferenties, de mogelijkheid om verbinding te maken met externe servers in Britse datacenters en Azure-cloud, aangevuld met kwaliteitsvaardigheden, minimaal tijdsverschil en effectieve Engelse communicatie, bewees de haalbaarheid van werken op afstand Dit initiatief bood een solide basis voor de klant om voorbereid te zijn op de nieuwe manieren van werken die nodig waren tijdens en na de recente wereldwijde pandemie.

Icon Pbt Quote Gold, PBT Group

Dit project was een succesvolle case in de efficiëntie en kosteneffectiviteit van werken op afstand.

A Tale Of Many Clouds

Het vermogen van PBT Group om zich aan te passen aan verschillende technologieën en aanzienlijke zakelijke voordelen mogelijk te maken, kan worden aangetoond aan de hand van de onderstaande succesvolle Use Cases.

Modernisering van Azure Data Warehouse

Een voorstel en ontwerp werden aan de klant gepresenteerd om te beginnen met het adopteren van een cloudgebaseerde architectuur van een volledig modern data-analyseplatform op Azure. Dankzij cloud-provisioning kon het project vrijwel onmiddellijk starten. In twee korte agile-fasen kon aan de meest urgente behoeften van de klant worden voldaan en binnen enkele weken werd waarde voor de klant gerealiseerd. De langetermijnarchitectuur en ontwerpprincipes legden ook de basis terwijl het analyseplatform volwassen werd.

Logo Pbt Azure, PBT Group

Azure ingericht – Data Factory, Data Warehouse, MSSQL-services, SSIS, Python, Blobstore.

GCP Metadata gedreven ETL

De berekening van de verloren sales omzet van de klant duurde tussen de 30 minuten en 3 uur per afdeling, voor 45 afdelingen. Deze berekening loopt nu in minder dan 10 minuten voor de hele organisatie. Analisten kunnen de ETL onderhouden door eenvoudig SQL te bewerken waarmee ze vertrouwd zijn, terwijl de oplossing op een flexibele manier kan worden geparametriseerd om ad hoc-runs uit te voeren Dit houdt in dat planners met een druk op de knop nieuwe prijzen kunnen toevoegen en hun planningsrun opnieuw kunnen doen.

Logo Pbt Googlecloud, PBT Group

Google Cloud Data Store (om de ETL-taakdefinities en afhankelijkheden op te slaan), Google Cloud Bigquery (om de Big Data-verwerking uit te voeren), Google App Engine, Google Cloud Functions. Gepland via App Engine cron of Composer (Apache Airflow) Engine ontwikkeld in Python 3.

AWS DataIKU Workflow Optimalisatie

Om de voorraad optimalisatie simulaties uit te voeren, moest de data van deze klant worden getransformeerd en gevalideerd in een reeks complexe stappen. Met behulp van de DataIKU API konden deze repetitieve stappen automatisch worden gegenereerd, waardoor de ontwikkelingstijd voor validatie en selectie met een orde van grootte werd verkort, terwijl ook automatisch werd gezorgd voor naamgevingsnormen en best practices in alle validatieprocessen.

Logo Pbt Aws, PBT Group

AWS, PostgreSQL, DataIKU, Python

De Belangrijkste Differentiatoren van de Groep Kunnen als Volgt Worden Samengevat

Icon Pbt 25years Camel, PBT Group

PBT Group is al meer dan 25 jaar dataspecialist.

Icon Pbt Thumbsup Gold, PBT Group

PBT Group biedt op maat gemaakte diensten en oplossingen om zo goed mogelijk aan de data behoeften van haar klanten te voldoen.

Icon Pbt Core Gold, PBT Group

Data Engineering is een key enabler voor Data Science en blijft een van de kerncompetenties van PBT Group.

Icon Pbt Layers Gold, PBT Group

PBT Group is technologie-agnostisch. Daardoor is PBT het best gepositioneerd om de dataplatforms van klanten te optimaliseren zonder toe te staan dat product of technologie hun opties beperkt.

Icon Pbt Timer Gold, PBT Group

PBT Group heeft meer dan 5.300.000 uur ervaring met data- en informatiebeheer.

Icon Pbt Globalnetwork Gold, PBT Group

De Groep heeft projecten uitgevoerd en diensten verleend in 27 landen.

Icon Pbt Industries Gold, PBT Group

De data-expertise van de PBT Group strekt zich uit over vele sectoren.

Icon Pbt Experience Gold, PBT Group

De belangrijkste troeven van de Groep zijn de meer dan 900 ervaren consultants.

Icon Pbt Flexible Gold, PBT Group

PBT Group biedt flexibele service- en kostenmodellen voor het nieuwe werken.