Waarom PBT?

Met diepgaande kennis van data-oplossingen en meer dan twee decennia ervaring in meer dan 27 landen, heeft PBT Group zijn expertise opgebouwd door middel van engagement en langdurige partnerships en voorziet het in diverse behoeften om klanten een duurzaam concurentievoordeel te geven.

Technologie-agnostische dataspecialisten

PBT Group biedt Data en Analytics diensten en oplossingen die data-driven inzichten mogelijk maken met goed getimede en geïnformeerde zakelijke beslissingen die de klanten van de Group consequent voorop laten lopen.

Technologische integratie is een belangrijke factor bij het leveren van op maat gemaakte diensten of oplossingen aan klanten ter ondersteuning van hun organisatiedoelstellingen. Als technologie-agnostische gespecialiseerde organisatie voor Data en Analyse is PBT Group het best gepositioneerd om de dataplatforms van bedrijven te optimaliseren zonder toe te staan dat producten of technologie hun opties beperken.

PBT Group is een professionele dienstverlener voor grote nationale en internationale klanten, en een die zich richt op het transformeren van data in een tastbare asset. PBT Group biedt een end-to-end aanbod van datadiensten en oplossingen, waaronder datastrategie, data-engineering, data visualisation, data-analyse en applicatieontwikkeling.

Icon Pbt Quote Grey, PBT Group

Een technologie-agnostische Data specialist en Analytics partner

Global expertise, local wisdom en twee decennia ervaring

PBT Group heeft in meer dan 27 landen over de hele wereld gewerkt en heeft grootschalige dataprojecten geïmplementeerd in heel Afrika, het Midden-Oosten, Australië en Europa in de bank-, verzekerings-, gezondheidszorg-, telecommunicatie- en retailsectoren.

Met een personeelsbestand van meer dan 900 hoogopgeleide professionele consultants heeft PBT Group een reputatie voor het leveren volgens verwachting. Wereldwijde expertise en lokale wijsheid – dat is wat ons anders maakt!

Icon Pbt Consultants Gold, PBT Group

900

Gespecialiseerde PBT-consultants

Icon Pbt Data Gold, PBT Group

5 300 000

Uren Data en Analytics-ervaring

Icon Pbt Countries Gold, PBT Group

27

Landen in twee decennia

Een One-Stop-Service Dienstverlening

PBT Group biedt een one-stop-service in alle aspecten van het moderne dataplatform. In overeenstemming met de technologiestack van de klant, zal PBT Group de juiste expertise identificeren en toewijzen om de beoogde doelstelling (en) te bereiken.

De consultants base van de Groep bestaat uit zeer competente Projectmanagers, Business- en/of Data-nalisten, Data Modellers, Data Architects, Data Engineers, Data Visualisation Engineers etc.

Hoewel het de nodige specialistische capaciteit kan bieden, geeft PBT Group de voorkeur aan wederzijds voordelige lange termijn partnerships ter ondersteuning van de algemene datastrategie van de klant.

Het moderne dataplatform: conceptueel

1. Sources
2. Data Lakes
3. Data Stores (ODS)
4. Data Warehouse
5. Advanced Analytics
6. Data Science
7. Apps
8. Visualisation

9.MDM
10. Enrichment
11. Security & Access
12. Data Storage
13. Data Ingestion
14. Data Governance
15. Data Integration
16. Anders

  Img Pbt Feature Laptop, PBT Group

  De Waarde van Data Science Activeren

  Dankzij de adoptie van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) richten steeds meer bedrijven hun inspanningen op het aanstellen van data scientists om business waarde te halen uit de data waarover ze beschikken. Dit heeft de rol van Data Engineers vervolgens nog belangrijker gemaakt, omdat deze vaardigheid essentieel is om deze data voor te bereiden op correct gebruik. Omdat organisaties terecht worden aangetrokken door de voordelen die AI en ML kunnen bieden, en hoewel dit essentieel is om gegevens om te zetten in bruikbare inzichten, is het de rol van de Data Engineers om het in dat stadium te krijgen.

  Daarom is Data Engineering van cruciaal belang bij het mogelijk maken van Data Science. Als de Data Scientists niet in staat zijn om op het juiste moment en in het juiste formaat kwaliteitsgegevens te verkrijgen, is het onmogelijk om hun rol effectief uit te voeren. Hoewel Data Science de business value van data ontsluit, ligt een groot deel van de inspanning om dit mogelijk te maken in de technische component. Data Engineering blijft een van de kerncompetenties van PBT Group.

  Img Pbt Valueproposition Chart, PBT Group

  Flexibel Service- en kostenmodel voor het Nieuwe Normaal

  De consultants van PBT Group zijn zeker op de hoogte van de voordelen die regelingen voor werken op afstand aan klanten kunnen bieden. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een breed scala aan diensten geleverd, van data-analyse, data-architectuur, adaptieve datamodellering, data-engineering, testen, implementatie en algemeen projectbeheer aan klanten in Afrika en het Midden-Oosten.

  PBT Group heeft zijn ervaring met remote werken ook uitgebreid naar zijn Europese activiteiten en, met strategische partnerschappen die in 2019 zijn ondertekend met bedrijven in Nederland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, is PBT Group goed gepositioneerd om data gerelateerde projecten in heel West-Europa te ondersteunen op afstand.

  Omdat organisaties op zoek zijn naar mogelijkheden voor kostenbesparingen, kan een extern/hybride, flexibel servicemodel met succes worden verkregen via managed services of oplossingen. De waardepropositie van managed services ligt in verhoogde productiviteit, verminderde beheeroverhead, de flexibiliteit van capaciteit op aanvraag, evenals de mogelijkheid om kennisoverdracht en klantondersteuning op te nemen. Als u op zoek bent naar een partner met dataspecialisten die de juiste data-oplossingen en expertise kunnen bieden via een managed services-model dat rekening houdt met mogelijkheden op afstand, zoek dan niet verder!

  Icon Pbt Quote Grey, PBT Group

  Managed Data Services op maat met remote capaciteit