PBT Group kondigt nieuwe benoemingen aan in het leiderschapsteam

door | mei 24, 2021

PBT Group kondigt nieuwe benoemingen aan in het leiderschapsteam

door | mei 24, 2021 | Blog | 0 Reacties

Dataspecialisten, PBT Group, zijn verheugd de benoeming aan te kondigen van Elizna Read als de nieuwe CEO en Bianca Pieters als nieuwe CFO van de PBT Group-activiteiten.

Deze benoemingen volgen een diepgaande evaluatie en een opvolgingsplan, aangezien de voormalige CEO, Pierre de Wet en voormalig CFO, Murray Louw, deze functies neerleggen. Pierre en Murray zullen beschikbaar blijven als adviseurs voor het bedrijf en zullen PBT Group blijven dienen en zorgen voor een soepele overgang in leiderschap.

Over deze aankondiging zei de nieuw benoemde CEO, Elizna Read: “Namens de Raad en alle belanghebbenden zijn we Pierre de Wet en Murray Louw dankbaar voor hun waardevolle leiderschap en bijdrage aan het bedrijf gedurende vele jaren. We zullen de komende maanden zeker nog op hun steun rekenen. “

Sinds 2000 lid van het PBT Group-team, Elizna lezen heeft verschillende leidinggevende functies bekleed en daardoor uitgebreide kennis vergaard over alle aspecten van de PBT Group-activiteiten. Ze werd in 2008 benoemd tot Human Resources Director van PBT, werd gepromoveerd tot Operations Director in 2014 en in april 2018 werd ze aangesteld als Chief Operations Officer van het bedrijf. Haar branchekennis en -expertise zullen ongetwijfeld aanzienlijke waarde blijven toevoegen aan de activiteiten van de PBT Group, aangezien zij deze rol op zich neemt en het schip voorwaarts stuurt.

Bianca Pieters , CA (SA), kwam in 2010 bij het PBT Group-team als groepsaccountant en bedrijfssecretaris. Samen met de voormalige CFO en CEO was ze verantwoordelijk voor alle financiële functies van het bedrijf en vervulde ze sinds april 2016 ook de rol van Corporate Governance Manager. Ze heeft ontslag genomen als bedrijfssecretaris van PBT Group om de functie van CFO op zich te nemen – en zal aanzienlijke waarde blijven toevoegen aan het bredere team en de onderneming.

In een reactie op beide benoemingen zei voormalig CEO Pierre de Wet; “Ik heb het voorrecht gehad om gedurende vele jaren nauw samen te werken met zowel Elizna als Bianca, hen beiden te zien uitblinken in hun carrièregroei en een goede uitdaging niet uit de weg te gaan. Ik feliciteer Elizna en Bianca met deze benoemingen en kon niet trotser zijn op hun prestaties – en hun toewijding om de visie van het bedrijf verder te ontwikkelen. Mijn beste wensen begeleiden hen in deze nieuwe rollen, waar ze de volledige steun hebben van de Raad en ik heb er vertrouwen in dat ze het bedrijf goed van dienst zullen zijn tijdens deze volgende fase van innovatie en groei. “

Archives

Related Articles